risau takut

Pg td tetiba kuar darah dgn lendir pastu ada ketul2..xde rase sakit xde rase ape tetiba rase basah je..pastu br ada rase sakit mcm senggugut..sape penah alami mcm ni..tq?

2 Balas

Better sis g hsptl..klu sis story dkt sini..xde spe dpt mmbntu sis... Klu dkt hsptl doc leh tlg bg rawatan or buat scan ke tgk bby cmne dkt dlm tu..mg d pmudahkn segala urusan sis..aamiin

5y ago

Tq sis..aamin

Penah.. Masa nak melahirkan.. Sis dah berapa week? Tu tanda2 bersalin dear..

5y ago

Tu la sy tgh siap2 nk g spital ni..