Sakit perut mcm nk berak adakah tanda nk bersalin?

Assalam maaf nk tnye ibu2 dlm ni.. Skrng sy 37w..dlm mnggu ni sy kerap sgt rase sakit perut mcm nk berak on off gitu tpi xnk berak.. Then klau rase nk berak tu, mmg terus berak.. Mcm ni pelik dia mcm rase nk berak tpi xnk.. Pastu kdg bila bby mngeras rase mcm nk berak gitu.. Ada x ygpernh rase mcm ni.. Tanda ke? Sbb ank first xde rase cmni..

2 Balas

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis yer.

tu tnda nk brsalin jgk sis

5mo ago

Alahai yeke😂😂... Berdebar pulak rasa.. Harap2 mnggu dpn la bby kluar..