tolong doakan sy yee semua..!

sy pregnant dah 7 minggu 4 hari..sy masuk toilet nk g buang air kecik..nk bersih kn sambil meruang,..tiba² keluar lendir bercampur darah..ade sape² tau, ape sbb jd mcm tu?..nak kate sakit perut, xde pn..xde rase sakit langsung..em risau jd nyee?

5 Balas

Pregnant bleeding xnormal sis..kne g jmpe doktor..cek keadaan kandungan ye..kalo perlu amik duphaston..semoga kandungan sis selamat..

5y ago

Oo yeke..lendir bercampur darah sikit jee, lepas tu x kluar dah..tu bleeding ke sis?..inshaAllah harap xde ape yg belaku.

Dh jumpa doktor ke? Jumpa doktor segera ye.

5y ago

inshaAllah sy akan jumpe doktor..esok tarikh check up sy..kebetulan, sy akan mintak doc scan tgk janin, dlm keadaan ok atau x..

G hospital segera ya

Refer pakar

5y ago

darah bercampur lendir sikit jee..lepas tu xde dah xkluar dah sis..kena refer pakar jugak ke?