Lutut Sakit

Saya Sudah 14 Week 1st baby, Tetiba Rasa Sakit Lutut Belah Kanan Je.. Sesiapa Mummy Yg Kat Sini Penah Rase Macam Ni.. Kenapa Ye..?

1 Balas

sy prnh alami tpi lg teruk . sy ke dua2 belah sakit . mse brdiri je xd sakit tpi bila brgerk nk duduk ke brdiri . brdiri ke duduk tu yg perit sakit lutut tu . klau solat trpkse gagah kn juga dri tu bgun duduk . tpi lame2 ilang sakit tu wlau pon ambek mse juga dy nk ilang . redho jela sis . asl kn rjin2 minum susu spye ckop kalsium . 😹

5y ago

ok same2