Kencing Manis Semasa Mngandung

Pg td dpt panggilan dr KK nurse bgtau keputusan minum air gula minggu lepas dh kuar. Ada kencing manis lak... ??Sebelum mgandung ni x penah ada penyakit kencing manis pun.

2 Balas

Pembawakan baby tu. Saya pon sama sis. Mula2 tu nangis sampai xnk makan. Pastu tenangkan diri balik. Pikir kan baby. Terima je la dengan hati terbuka.

5y ago

Klu hb low. Bnyk mkn jambu batu, kerang, hati. Klu gdm kene kurangkan pengambilan nasi dan yg manis2. Tu je la. Sabar ye. Semoga kita sihat sentiasa dan di lancarkan urusan sehingga melahirkan.

Allahu sis .. please jaga pemakan ya , kurangkan air manis dan elakkan minum air kotak atau tin.. banyakkan sayur n buah ya. Jaga diri dan kesihatan

5y ago

Tq sis sy mmg x suka minum air manis pun kecuali pg ada la minum susu coklat sb nurse srh bg elakkn kekejangan kaki ktnya