Kencing Manis Semasa Mngandung

Pg td dpt panggilan dr KK nurse bgtau keputusan minum air gula minggu lepas dh kuar. Ada kencing manis lak... ??Sebelum mgandung ni x penah ada penyakit kencing manis pun.

2 Balas

Allahu sis .. please jaga pemakan ya , kurangkan air manis dan elakkan minum air kotak atau tin.. banyakkan sayur n buah ya. Jaga diri dan kesihatan

5y ago

Tq sis sy mmg x suka minum air manis pun kecuali pg ada la minum susu coklat sb nurse srh bg elakkn kekejangan kaki ktnya