5month

Perut mommy2 semua kalo dh 5bulan besar x.

16 Balas

As long baby sihat don't worry ok sis. Perut org tak sama. Kadang2 org perut jenis besar maybe sbb lelemaks 😅 so jgn fikir mcm2 ok. Baby sihat ibu happy 😉

tgk jenis perut seseorg .kalau jenis perut byk lemak mmg mudah nmpk . sy dulu masa first baby kurus . taknmpk sgt pun . kali ke 2 ni besau kenmahennn .

X nmpk.. 7 bulan ke atas baru nmpk. Tu pun ikut badan jugak la.. sy dah 8 bulan pun org kata mcm x mgandung 😂.. redha je la

Besar..2 bulan dh mcm 4 bulan..3 bulan mcm 6 bulan..org ingat pregnant kembar mcm nk meletop..tapi sorg je dlm perut

Tak sgt..7 bulan baru nampak, tu pon ikot org..kdg2 dh bersalin pon tak nampak, cm sy..yg 2nd ni baru nampak..hahaha

Saya pun 5 bulan skrg. Org semua tegur perut kecil. Huhu bulan ke 7 nanti inshaaAllah besar

sy 34w baru nampak sikit perut ni. org tak caye bila cakap due date lg sebulan je lg. 😂

tak , mcm buncit je .. sekarang dah 7 bulan baru nampak , pakej sekali pusat timbul 😂

Ada stengah org dah nmpk besar dah 5bln.. tak smua org sama..

Sy jenis badan berisi.. Jd perut mmg jelas nmpk.. 19w5d