5month pregnant

Alhamdulillah sedar x sedar lagi 3minggu genap 5bulan kandungan. Eksaited sgt nk scan jantina. Ibu2 yg dh ada pengalaman apa eksperient kalian waktu hamil anak boy/girl?? Sy sepanjang hamil xde alahan atau muntah. #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Kalau pengalaman sye Skrg 24week memang langsung x ada alahan … tpi bila scan nampak macam girl .. terang2 dh nampak

Alhamdulillah pregnant 3 org anak memang tak pernah alami alahan .