Kencing manis ketika hamil

Pertama kali sangkut Kencing manis .Kandungan 18w,mommy2 boleh share apa yamg di amalkan untuk kawal kadar gula. Terkejut dapat result tadi,result sblm minum air gula ok,lepas minum tinggi.Masa pregnant kali ni mmg kurang rasa nak mkn manis2.Berat pun turun sebab kurang selera makan.Lepas ni mmg kena kerap buat BSP la

Kencing manis ketika hamil
1 Balas

sama kita sis,kndungan ke2 xsuke mnis pun, sgkut jugak.. tpi sy dh brjaya lalui bsp 2mggu sekali tuh, anak dh 9bulan skrg, semuanya oke, kncing mnis pun dh xde bila dh brsalin..keep fighting ye sis.. mog selamat semuanya..😘😘😘