Ikuti kelas antenatal, persediaan utama bersalin. Betul atau tidak?
Voice your Opinion
Betul
Tidak

7293 respon

22 Balas

Betul...mcm2 ilmu kita akn dpt..bljr cara uruskan bby...mandikan bby...mcmne nk hadapi saat kelahiran bby... Tangani mslh krem... Jnis senaman yg sesuai...dan mcm2 ada..bgus pegi kelas antenatal ni..ada tu dh ank 3 or.more pn msih pegi kelas..tuk bljr n bljr lg..

betul sgt. skrng covid join kelas online jelah. tringin nk join antenatal class physical dgn suami. #TAPXTanamera

3y ago

Di mana boleh cari kelas online ya? Sy try search di FB xjumpa 😅

macam saya rasa iye mungkin ☺️ tapi ikutlah bajet kemampuan masing ii ukur baju dibadan sendiri .

Nak sangat join tp musim pandemik, tak banyak offer kelas antenatal

waktu sekarang dkt mna open kelas antenatal ya ? area kl selngor

13 tahun dahulu dan anak 3. saya x pernah ikut kelas antenatal

Salah 1 psediaan. Ahad ni sy join antenatal class. Excited 😍

4y ago

Hospital andorra. Pos ni 7 bulan lepas Xtahu skg diorg bt x time2 skg.

betul..tapi saya tak pernah pergi kelas pun slama ni..

betul..wlpn sy xpenh mnyertai mne2 kelas anternatel

Salah satu persediaan. Bukan paling utama kot