Risauu

Pernah tak bila scan dekat klinik baru 5w tapi kalau ikut tarikh last period sepatutnya dah 8w. Lepas tu doktor suruh datang lagi next week . Dah seminggu pergi scan lagi dah 7w padahal sepatutnya 9w . Terus doktor kata takut kandungan tak jadi 😌 and doktor suruh rujuk pakar dekat hospital pula 😔 hm normal ke kalau macam ni ☹

Risauu
17 Balas

Macam saya laa sepatutnya kalau ikut tarikh last period dah 8week tapi bila scan kat kk baru 6week 1day nampak kantung je then kk suruh datang lagi 2minggu untuk scan balik. Dah 2minggu tu scan baru 7week 2day patutnya dah 8week laa kalau ikutkan sebab dah 2minggu. Hm normal ke ye? Saya risau. 2minggu lagi kena datang scan balik. Risau sangat :')

3y ago

hehehee okay laa kalau camtu lega saya. okay awak. tq sudi balas komen saya ^^