Pernahkah anda di 'body-shaming'?

Voice your Opinion
Pernah
Tidak pernah

958 respon

14 Balas

Kita kurus, berat cuma 37kg pun orang duk ngata kita papan. Tahu la jeles kan. Kita makan banyak pun, tak gemuk². Awak yang duk ngata tu, makan sikit nak kena diet sebab takut gemuk kan. 🤣

dulu kurus 30kg lbh org ckp kering, tulang saja.. lps kahwin skrg brisi xde lh gemok mana pn.. 50kg je atau sy je yg rasa x gemok.. org dk ckp gemok lak.. haihh mulut manusia

sejak2 pregnant dapat alah yg teruk smpai kurus . bila pos gmbar di mna2 sosmed bnyk kwn2 tegur cengkung ,kurus . rasa sngt down . stress sngt sedih .

pernah jawab je (aku minta makan pakai duit makbapak atuknenek moyang keturunan kau ke) kalau diam terasa hati laa tu ..

penah..ms skolah menengah org duk mengutuk muka xcntik..berparut..😂😂buruk n hodoh..hahadeii wat to do...

pernah. datang dari mulut mak bapak sendiri. dah nasib badan

yes. pernah when i was a teenager

Tapi tak tau ia body shaming

pernah. sbb sy jongang😔

sebab kurus sangat😟