Estimated 2 jam sebelum dan selepas zincofer

Perlu betul² 2 jam ke xboleh 1 jam lepas makan malam nak makan zincofer? Makan biasa jam [email protected]. Rasa macam darurat ja tunggu 2 jam lepas makan malam baru nak makan zincofer tu ? pastu tunggu 2 jam lagi ke kalau nak minum susu? Alahai fengsan..dahla mata nak sangat tido awal jam 8 or 9 dah nak tidoi.. huaaa..

4 Balas

Saya makan pagi..pukul 10 mmg akan makan,kadang2 lewat jgkk😅..entahh kk tulis makan pagi..mana satu yang betul..pagi atau malam yg elok ye..hb mmg naik turun😁

5y ago

Saya makan awal² pg jam 6pg. Jam 8 bru sarapan. Malam makan jam 8malam sbb kena jarak 2 jam katanya selepas makan malam 😌