zincofer

waktu yang betul & cara yang betul makan zincofer .. ada tips tak ? contoh kalau kita dah breakfast kene tunggu 2 jam baru boleh makan Zincofer ye ? then lepas makan zincofer tu kene tunggu lagi 2 jam untuk makan benda lain ?? ke mcm mana ? mohon pencerahan .. hb saya tak cantik

2 Balas

sy baru nk cuba ..hb low..dktr kata mkn zincofer sblm 2 jam atau selps 2jam...xkira la..siang atau mlm..jnji masa tu tepat...

Saya makan selepas makan malam sebelum nak tidur

2y ago

malam mkn sblm tdo. jd tak de minum susu ke? sy lepas mkn zincofer dlm 2 jam minum susu. turun naik hb