Estimated 2 jam sebelum dan selepas zincofer

Perlu betul² 2 jam ke xboleh 1 jam lepas makan malam nak makan zincofer? Makan biasa jam [email protected]. Rasa macam darurat ja tunggu 2 jam lepas makan malam baru nak makan zincofer tu ? pastu tunggu 2 jam lagi ke kalau nak minum susu? Alahai fengsan..dahla mata nak sangat tido awal jam 8 or 9 dah nak tidoi.. huaaa..

4 Balas

Kalau tak betul cara makan nanti ubat tak serap , kalau tak serap betul tak naik lah hb tu . Tapi masa saya pregnant pun saya tak ikut sangat , tapi hb saya memang tak de masalah pun . Kalau yang ada maslaah hb rendah kena lah makan dengan betul

5y ago

Haah itulah saya takut. Tu saya follow 2 jam sebelum dan 2 jam selepas baru ambik makanan atau nak makan apa². Tp letih gak tunggu 2 jam setiap masa 😂