Entahlaaa...

Period lewat 10 hari dah.. cek upt ni still -ve ..taktau la.nak cakap ada penyakit takda pula sakit kt mana2

Entahlaaa...
5 Balas

Sbar ye sis.. Mukin hormon kot.. Mcm sy jgk lwt period seminggu lpas tu period.. Mukin hrmon kte xstabil.. Stress ke.. Moga ade rzeki kte smua yg berTTC

4y ago

Lgpun breast sakit je seminggu ni sis.kalau dh mlm badan ngn kaki kanan asyik lenguh je

faa harini hari ke10 tp belum cek lg...semoga ada rezeki kita anak kita Allah selitkan ya. Amin 🤗🤲

Check dalam 2 ke 3 minggu lagi... insyaallah klau ada rezeki lekat lh tu

Alhamdullillah.. InsyaAllah tunggu ckit lg ya

Gangguan hormon kot..