Period lewat 12 hari tapi cek UPT -ve

Hai mommies2, nak tanya pengalaman ada kemugkinn sy pregnant ke tpi cek upt -ve. Sy xde simptom sgt pun cuma kerap kencing pastu ada sakit breast ckit.. atau sbb penyakit lain ke sbb lately ni kerap rasa sengal kat bawah perut belah kiri

3 Balas

boleh scan sis utk tahu. tapi better cek kalau dah sebulan pun masih tak period

Tanda2 sis tu mcm saya dlu, better sis pergi scan la. Risau mcm sy tahu2 ade cyst.

5mo ago

Insyaallah aminnn ❤️🤲🏻