Upt -ve selepas lewat 10 hari period.

Adakah normal sekiranya hari ni lewat 10 hari priod. Cek upt masih -ve. Simptom yang lepas sakit pinggag setiap kali nak tidur 3 ari sahaja. Semalam perut rasa sebu. Setiap pagi pening lalat dlm 10 minit. Kemudian dah ok. Makan sikit kemudian dah tak lalu nak makan. Period normal sebelum ni. Still berharap walaupun sedikit down

2 Balas

Cuba sis pkai upt brand lain.. Xpun cuba test lgy slepas sminggu... Cuba upt brand dip n tell@clearblue

2y ago

Terima kasih🥰

Pakai upt apa? Kalau nak lg confirm pakai clear blue.

2y ago

Saya pakai upt omeco beli kt watson