Assalammualaikum,maaf sy ingin bertanya,sy check pregnant test double line,tpi period

Period 3/4 titis shje,normal atau tidak

9 Balas

sis fatyn nadyra,maaf ia,sy nk tnye spotting tu dh tkde,perlu ke sy g scan jugak,first time mcm ni😅

1y ago

Better pergi klinik mnx doc scan n buat pengesahan. Mcm sy aritu, spotting 3 hari darah kuar mcm titis2 je kt pantyliner, n since ni 1st pregnancy, jd sy ingtkn piyed, tp sbbkn aty rse was2, sy cek dlu, tgk double line, n utk confirmkn sy g klinik. First p, cume nmpk kantung, jd doc suruh dtg next week nyer. Alhamdulillah, skrng sy da slamt ada twin girl☺️