First pregnancy

Salam sy nk tnya, sy last period 12/6/2022. Minggu lepas 12/7 sy test upt naik double line. 3 hari sy test, 3 hari berturut2 double line. Tp sy ada simptom sakit belakang dan sakit perut tp takda spotting. Pregnant ke? Sy check waktu belum trlambat period. Maaf tnya sbb first time. Harini dah 5 weeks 2 days sepatutnya kalau pregnant.

First pregnancy
7 Balas

hi. tahniah. pregnant tu ☺️ da bole confirmkan kat klinik. sy pun rse simptom yg sama + mual.

Normal sis rasa cramp2 tu.. lagi 2w baru scan.. scan skrng awal lagi takut tak nmpak ape2 lagi.

Yes pregnant, if missed period sebulan means 1 month pregnant, congratulations 😍

tahniah positive. simptom sama..cramp dan sakit belakang saya harini 5w4d..

2y ago

Kita sama sis 🤭

tgu lgi 3w scan dkt klinik swasta. lps tu buka buku pink.

Tahniah puan

lst period 8/6

2y ago

saya last period sama macam sis..tapi result upt msih -ve..cramp,sakit pinggang,pnt yg terlampau pning kepala semua ade..doakan sy