Sekadar bertanya

Salam,nak tnye sy lewat 4hari period. Check hari smlm double line. 2kali test tetap sama. Blh bt buku dh ke?

2 Balas

Sis ke KK dulu bgtau nak check pregnant. Masa tu nanti akan tau bila blh buat buku pink. Kalau masih awal, biasanya tak buat buku pink lagi. Kena dtg next time utk buat buku. Tapi apa2 pun, pegi dulu confirm kan pregnancy. Boleh tau status kesihatan baby skali.

5y ago

Ok , cadangnya nak pergi esoknya . Nak amik surat pngesahan btl2 ngdng. Tq ye.

Buat ms 8 minggu ok

5y ago

Tq 😊