Peringkat kehamilan paling meletihkan?
Voice your Opinion
Trimester pertama
Trimester kedua
Trimester ketiga

6122 respon

36 Balas

sebenarnya semua meletihkan, mase trimester 1&2 alahan teruk, muntah2,pening, malam2 mcm nk demam. selera makan tkde. semua jd tk sedap. cepat marah, cepat nngis, terasa hati n semua lah. trimester ketiga plak. cepat letih,kaki bengkak, mudah cirit birit, mcm2 masalah mengandung tmbul. nadi laju lh, baby kurang aktif lah. air ketuban kurang lh. hmm semua trimester mencabar, tp seronok 🥰

Trimester 1 loya muntah xlalu mkn Trimester 2 sakit kpla pening mood swing yg agak teruk Trimester 3 lesu cpt letih .. Semua akn jd kenangan terindah .. 💕 #firstpregnancy

Trimester pertama la paling meletihkan sy...trauma dgn morning sickness!! Pening kepala sampai rasa nak pecah kepala tu 😣 teruk sangat!!

Kalau saya, trimester ketiga. Memang x larat nk jalan dah. Pergi office macam duk umah dah. Mujur officemate memahami. Haha

yg pertama rasa mengantuk , tak boleh buang air, moody and banyak.lagi masuk tri kedua baru.hati.gombiraa and enjoyy

Pertama sebab badan jadi letih tanpa sebab. Kedua n ketiga dah cargas balik walaupun still ada morning sickness.

Trimester pertama letih melayan morning sickness, trimester terakhir letih sebab bawa perut.

4 kali preggy....4 bulan pertama muntah² setiap hari pagi dan malam...smp lembik

Trimester 1 dan ke 2...muntah teruk + letih..mkn muntah makan muntah..

bgi sy trimester 1 paling letih.. sbb lps makan loya, muntah.. penat..