💵 Baucar RM100 dari Tungbayee Untuk Anda Menang!

📣 Perhatian Mommies! Kami mencari 10 pengguna bertuah untuk bawa pulang baucar sejumlah RM100 dari Tungbayee! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

💵 Baucar RM100 dari Tungbayee Untuk Anda Menang!
129 Balas

Jawapan saya adalah D: Semua di atas. Barangan berpantang yang lengkap dari Tungbayee sangat membantu bakal ibu dan bayi dalam penyediaan ketika waktu berpantang terutamanya bagi ibu yang berpantang sendiri malah ianya juga mesra poket! Ig: amirah.shafiqah

D . Semua jawapan di atas . Sebab Sy jg ad membeli bengkung , tungku , mandian herba untuk persediaan persalinan bulan satu nti . Hehehehehe . Bau tungku dgn herba pun sedapppp 👍🏻👍🏻 tak sabar mau guna nti 🥰🥰 Ig @zalikhaanuar

Jawapan : D Saya suka shopping di tungbayee sebab boleh dikatakn one stop center..semua barang keperlyan berpantang cukup lengkp bukn tu saja barang2 bayi juga turut lengkp..ini sgt memudahkn kerana tidak perlu singgah kedai yg berasingn

Hai @tungbayee dan @theasianparent Saya pemilik ig @thyecallmenisakk_11_ Disini saya ingin mengemukakan jawapan , barang berpantang yang boleh didapati dari Tungbayee ialah , D iaitu Semua di atas ❤️

Jawapannya adalah D : Semua di atas. Barangan berpantang yang boleh didapati dari Tungbayee adalah ‘Bengkung’, ‘Set Tungku’, & ‘Tungku Herba Bayi’. Moga ada rezeki saya dan bakal baby ;)

Jawapan : D Semua set yang ada pada Tungbayee memang sangat diperlukan oleh ibu dan anak yang bakal dilahirkan . Moga terselit rezeki dan hadiah ini untuk saya dan bakal anak saya 🥰

Jawapan yang tepat adalah (D) Semua di atas ✓ Bengkung, set tungku serta tungku herba bayi adalah sangat diperlukan dalam tempoh berpantang bagi penjagaan kedua ibu dan bayi.

Hai mommies! Di Tungbayee boleh dapatkan pelbagai barangan berpantang termasuk bengkung, set tungku ibu, tungku herba bayi dan banyak lagi. Jawapan: D- semua di atas 😄

Jawapan: D Semua di atas Tungbayee menyediakan barangan berpantang yang sangat memudahkan para ibu selepas bersalin seperti bengkung , set tungku dan tungku herba bayi.

D. Semua di atas Tungbayee sentiasa memikirkan keperluan ibu dan bayi! Antara jenama yang sangat membantu ibu2 melalui proses berpantang dengan terurus dan selesa. 😃