💵 Baucar RM100 dari Tungbayee Untuk Anda Menang!

📣 Perhatian Mommies! Kami mencari 10 pengguna bertuah untuk bawa pulang baucar sejumlah RM100 dari Tungbayee! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

💵 Baucar RM100 dari Tungbayee Untuk Anda Menang!
129 Balas

Ada 3 perkataan 'Tungbayee' di dlm post. Jawapan utk post ini ialah 'D : semua dia atas'. Done follow ig @tungbayee & @theasianparent_my ig: sakurahime_dila87

Kelengkapan ibu berpantang yang boleh didapatkan dari Tungbayee termasuklah semua senarai di atas iaitu bengkung, set tungku dan tungku herba bayi. Jawapan : D

Jawapan : ( D ) Semua di atas Semoga menjadi rezeki untuk kelahiran pertama saya dan semoga @tungbayee terus memberi banyak manfaat kepada ibu2 mengandung

Assalamualaikum mommy semua, jawapan saya D. Semua item boleh didapati di Tungbayee. Done follow ig @theasianparent_my & @tungbayee My ig @sitinoraniza_

Jawapan: D) semua di atas Tungbayee bukan setakat produk berpantang. Ia lebih kepada proses mendidik masyarakat bahawa berpantang ini mudah untuk dibuat.

The answer is : D (semua di atas) Semua barangan yang tersenarai boleh didapati di Tungbayee Semoga ada rezeki anak insyaAllah Done follow

Barangan berpantang yang boleh didapati dari tungbayee adalah D) semua di atas iaitu bengkung,set tungku,tungku herba bayi Ig: kyra97sy

Jawapan saya : D (semua di atas) Semoga ada rezeki saya dan anak yang bakal lahir.. Thank you @theasianparents & @tungbayee 😘

Jawapan : D) semua di atas Semua kelengkapan berpantang boleh didapati di tungbayee Semoga ada rezeki untuk saya dan baby.

Jawapan bagi soalan di atas ialah D. Semua barangan yang tersenarai di dalam jawapan boleh didapati dari Tungbayee. ☺️