Baby bump tak nampak tapi berat naik

Saya 19weeks hri ni. rmai ckap baby bump tak nmpak sngt. baju dan sluar smua muat je lgi. tapi mungkin baju sy pun sblm ni tak ketat2 sngt kot. tapi sy rsa klu kt rmh sy nmpak je bump sy, brat pun dah naik 6kg. sy risau brat mcm cepat je naik tapi baby bump x besar sngt x pe kn? brat ni lemak naik kt tempat lain ke 🤣🤣

2 Balas

Sy pn org kata x nmpak baby bump.. Kt rmah nmpak dh prut besar🤭.. 1st bby dlu pn bby bump kecik ja..

OK la tu. Lain orang lain perubahan fizikal kehamilan