21 w

Dah 5 Bulan.. tapi baby bumb x nampak.. hihi.. org selalu dok tnya mana perutnya...x nampak, anak kecik ke... tak kisah org nak kata apa... yg penting anak sihat dan saiz berat dy mmg cantik cuma perut je x nampak..mcm org buncit bak kata org... sbb masing² teringin nak tgok mama nya gemok, sbb mama nya always kurus and slim.. baju pon x yah susah² nak beli baru pakai baju lama je, hihihi.. rezeki org lain²... sy ni ikut keturunan, mcm mak sy mengandungkan sy perutnya kecik.. sbb mak sy kecik orgnya.. hihi.. yang penting dy aktif bergerak dan memhami perasaan mama dy

1 Balas

tkpyh hiraukan.. sy yg pregnant 2 bulan pon perut dah mcm 5 bulan org tnya .. besarnya perut.. itu laa ini laa.. hiraukan je laa.. ank first pon 3 bulan dah npk bby bump.. ckp mcm² laa.. org negatif ni mcm²

4y ago

Hihi.. abaikan orang nak kata apa.. sy cakap je.. anak sy ni malu.. sbb tuh nyorok, x nak org tahu dy ada kat dalam... tapi tu lah mulut org x kan berhenti utk cakap pasal kita.. abaikan je.. janji anak kita bhagia.. hihihi..