baby bump

Salam semua.. Sebelum ni saya x kisah semua org tegur x nampak baby bump.. Tp sekarang ni raaamaaiiiiiiiii sgt2 yg cakap perut kecik x nampak langsung.. Mula dah saya nk terasa.. Dah nk masuk 6 bulan.. Padahal sebelum ni sy x kisah sgt pun..asal baby sihat.. Baby aktif ja dlm perut ni.. Tp saya x tahan terlalu ramai gelak2 ckp x nmpak langsung.. Haish emosi ni pun... #babyfirst

1 Balas

Saya lagi seronok orang cakap tak nampak macam preggy😁now nak masuk 7mths pun perut lekleklu lagi..abaikan je..

5y ago

Terima kasihhhhh