29w

Nak puasa tapi ada balance 4 hari lagi... kononnya nk ganti puasa tahun ni, alih² pregnant, baby jenis yg aktif, rata² kira move dy utk 10kali mesti dlam pukul 12-3, kalo petang lagi lah aktif, one day cuba puasa utk gantikan puasa, sekali dy x gerak, gerak pon slow sgt mcm x bermaya, walhal dah sahur tuh, kena bebel dgn suami, suruh makan, jgn tahan lapar kesian baby.. so buka lah puasa, lepas je makan, x lama lepastu dy gerak aktif... hahaha... jawapnya puasa tahun ni 24/04/2020 x boleh puasa lah ni... kena bayar fidyah lah jawapnya ni... sape due raya kita geng ea mummy... hihi

1 Balas

Samala kite.. Sy pown ada 3 hari lg nak kene ganti.. Tp x boleh.. Bab nnt masuk angin.. 2 or 3 hari nnt xleh masuk makanan.. Puasa nnt pown redha la xleh puasa gak.. 😅😅

4y ago

Harap² dapat puasa penuh lah kan