Apabila anda mula-mula membeli susu formula, bagaimanakah anda tahu mana yang perlu dicuba terlebih dahulu?
Voice your Opinion
Dengar dari orang tua
Baca review
Sampel percuma dari hospital
Beli sahaja yang mana-mana

4237 respon

11 Balas

Tanya kawan, baca review dan keserasian dgn ank pun penting. Klu susu bagus ank xmau minum or xsesuai dgn ank, mbazir pula.. #TAPactiveusers

bca review..pas 2 try n error. .slgi x jmp yg serasi ngan bby slgi 2 mncuba

Sy pilih susu fm yg paling mahal harga..

pengalaman dr parents dan adik beradik

Susu yg akak dan kakak ipar guna

Ofcors vca review dlu

Tny orang farmasi

doctor da bagy

Bc review dlu

Baca review