✨ Komen & Menang Set LEGO Eksklusif!

Peraduan TERBARU kini mendarat di aplikasi! Set LEGO untuk dimenangi! Hanya cari set LEGO yang tersembunyi di dalam gambar dan komen jawapan anda! Sertai di sini hari ini: https://community.theasianparent.com/contests

✨ Komen & Menang Set LEGO Eksklusif!
32 Balas

Saya nak menang lello olly and paisley's family house kerana Lego adalah minat pd mainan ank² sy. Teringin sgt nk set lego original dan menarik buat 2 org anak perempuan saya. Semoga ada rezeki buat anak² saya. Aamin 🤲🏻

Saya nak menang lego Olly Paisley's Family hoise kerana saya nak dapatkan hadiah ini untuk anak saya. Mainan yang sangat berkualiti dari segi pembuatannya sangat sesuai untuk anak saya yang lasak

Lego my daughters favorite toys! Dia sgt suka set lego ni untuk jadi lebih kreatif dan meningkatkan daya imaginasi mereka. 🩷🩷🩷

Jawapan adalah A.12 B.10 C.15 C.13

Bismillah Jika ada rezeki

👌🏻

🤍

😍