bantal untuk breastfeeding

Penting tak beli bantal untuk bantu breastfeeding?atau pakai bantal biasa je?

11 Balas

Saya beli bantal yg u..sangat membantu sbb bleh selit kt perut bentuk u n baringkan je baby ats bantal tu.n kite xkan bongkok bler bf ..sy beli sekali je .. tapi leh gune smp anak ke3....cume tukar sarung je .tapi ats sis la actually,kak ipar sy beli gak tapi dia xsuke gune..maybe sis bleh try dlu selesa ke x.klu x,bantal biase pun xpe