Pakai bantal

Mahu tanya, boleh ka baby 2bulan pakai bantal, sbb tgok post sini dan google banyak yg ckp xblh pakai bantal.. takut mahu bagi anak pakai bantal tapi bila x bgi bantal mak bising, ckp smua anak nya dlu pkai bntal tpi berjaya jga smpai besar.. serba salah smua nya

1 Balas

pakai bantal baby nipis tu je. Kecik sgt tu kang dia terguling ke, tertutup hidung ke bahaya.xyah bg. Nk bg jugak just monitor dia. Kalau sj2 nk bg harian mmg taklah mak pn adoii