bantal

takpe ke budak umur 2 bulan tidur tak pakai bantal? tak pakai bantal dia tidur kemain nyenyak

16 Balas

Anak saya dari kecil sampai 5 tahun mmg tak suka bantal. Sama dengan adik nya setahun. Dah bg mcm2 bentuk bantal. Mmg taknak. Lagi elok .

Anak sy yg first dri lahir mmg xnk pakai bantal....cume slalu tukar posisi kepala lahh,,risau sindrom flat head

Doc bgtaw baby xperlu guna bantal..kepala n tlg blkg dorg x mcm kita..kecik lg x perlu bantal klu tido..

Memg la.. Xperlu bantal sebenarnya.. Kalau pakai bantal.. kepala baby tu x membulat jadi leper kt blakang

Anak sya semua dr lahir tk pki kn bantal mase tido sampai dah umur 3thn dia mntak sndri nak pki bantal

Anak2 sy semua x pki bantal..x sesuai sbnrnya utk pertumbuhan tulang terutama kat leher

Baby kecil xperlu bantal pun sebenarnya. Bentuk kepala pun akan jadi bulat cantik

Baby bwh setahun mmg tak digalakkan tidur berbantal Utk pembentukan tulang leher

Anak sy dri lahir smpai skrg dah 3 tahun lebih masih xnk tido bantal 😂😂

Mmg elok xpakai bantal pon... Lagi2 masih baby mmg xdigalakan pakai bantal.