bantal untuk breastfeeding

Penting tak beli bantal untuk bantu breastfeeding?atau pakai bantal biasa je?

11 Balas

Saya beli bantal yg u..sangat membantu sbb bleh selit kt perut bentuk u n baringkan je baby ats bantal tu.n kite xkan bongkok bler bf ..sy beli sekali je .. tapi leh gune smp anak ke3....cume tukar sarung je .tapi ats sis la actually,kak ipar sy beli gak tapi dia xsuke gune..maybe sis bleh try dlu selesa ke x.klu x,bantal biase pun xpe

Sy beli my breast friend yg harga ratusan ringgit, tp sudah nye pakai bantal biasa je sbb lagi mudah. Perlu pakai bantal kalau breastfeed sbb membantu dlm posture badan yg sesuai. Kalau x, nnt cpt rasa sakit belakang.

Bantal biasa ja. Yg mana sempat rembat. Penah beli bantal breastfeeding tu. Tak sempat guna btl2 kelam kabut nak nyusu anak. Lagipun bentuk dia u so macam ssh sikit kadang nk adjust kdudukan yg kita selesa pangku bby

Selesa jugak. Terutama bila baby still dlm pantang. kalau baby dh besar sikit tak payah dh

X perlupun.. saya beli tp x pkai sudahnya letak kat kaki buat tinggi kaki.

Bantal biasa pun xde masalah sis, sy guna bantal kecik biasa, selesa jugak

Bantal biasa je pun ok. Tak pakai pun ok. Nak beli pun ok je 🤗🤗

Dlu beli tp xpakai pon untuk nyusu sbb bantal tu terlampau tinggi.

Bantal biasa pon boleh

Bantal biasa bolehje