Bantal Tidur Bayi

9 Balas

Org kampung mak mentua saya cakap jangan pakai bantal yg ada lengkuk bulat tengok tu. Tak elok untuk bayi baru lahir kerana tempurung kelapa anak masih lembut. nanti kepala anak keras ikut bentuk lengkuk bantal tu. Tak elok bentuk kepala anak nanti.. Lebih baik tak guna atau guna bantal biasa ja.

2mo ago

Nenek tu bidan jugak.. Dia bagi tahu saya.

dari bby baru lahir sampai sekrg 11bulan 21hari... masih tidur tidak berbantal...😅

7mo ago

Ni yang terbaik sebenarnya

dari lahir sampai dah 3y anak saya tidur xpakai bantal pon..

👌🏻

👍🏻

👌🏻

👍

👌