pakai bantal ibu mengandung...

ibu2 semasa perut dah semakin membesar adakah ibu2 tidur pakai bantal pregnant?? sebab perut dh besar ni posisi tidur kiri dan kekanan saja, pinggul pun jadi sakit setiap kali time tidur.. over ke kalau beli bantal pregnant tu?

2 Balas

saya beli bantal ibu mengandung sejak mengandung 3bulan lagi, sekarang dah 6bulan pregnant. selesa tido pakai bantal ni banding dengan tido biasa

kalau nk guna selalu okay je beli 😅, xpon nti jual smula dh x nk guna 😅