PENGAMBILAN VITAMIN.

Pengambilan Asid Folic beserta New Obimin atau makan salah satu vitamin sahaja ??

1 Balas

semua vit yg kk bekal kn semua ny bgos tok janin . lg2 folic asid untk elak kn bby kelua cacat pd tulang blkg . semua pnting sis pd janin . klau xambek obimin plak tkot hb rendh tibe2 tpe sedar bby boleh mati dlm perot sbb hb pentg ny pd janin utk oksigen bby . klau hb rendh oksigen xd . sbb tu bby bole mati dlm perot . jdi sis fikir la sndri mne yg trbaik tok janin sis . smoge brmnfaat

4y ago

xpe kita blajar biase la tu . yg pntg sis nk blaja kn lps tu nt klau preggy lg dh tau dh . 😊