New obimin

Salam hi nk tnya kalau kita x makan asid folic just makan obimin plus okay tak? lagi satu saya memang tk makan sayur... vitamin apa yg okay untuk cover saya x makan sayur😭

6 Balas

Okay dah makan obimin. Sbb obimin tu Kalau tgk content dia dah ada pelbagai (folic acid, vitamin2, etc)

makanlah folic acid dik. dia banyak cover sayur2 yg kita x mampu nak makan.. mcm brokoli dan bayam.

Sy pun makan obimin tp doktor suruh topup folic acid sbb content folic acid skt je dlm tu

3y ago

Tapi Sy ada baca preggy mommy disarankan ambik 0.4mg. Paling byk pun 1mg. Dalam obimin dah 0.9mg mcm dah cukup je.

Tak silap dlm obimin dah ada folic acid. Awk tgok kotak dia. Ada tulis folic acid

Sy pon tak makan sayur. Makan obimin je sampai bersalin.

rasanya obimin mmg dah ada acid folic