Vitamin tambah darah

Nak tanya saya baru dlm week 14...sebelum ni i makan obimin pluz..tapi kat hospital bagi vitamin tambah darah..jadi saya boleh makan kedua- dua @makan salah satu??kalau makan vitamin tambah darah kena makan folic asid dan lain-lain vitamin ke?

1 Balas

kalau ikut doctor saya, bila dah mkn obimin stop semua supplements.. sbb obimin dah ada semua vitamin dalamnya.. doctor takut ibu terlebih dos kalau ambil supplements luar.. harap dpt membantu ❤️