Saya pernah keguguran. Saya nak tanya pendapat Ibu-ibu hamil lagi setelah berapa bulan keguguran ?

Pengalaman ibu sekalian macam ?

36 Balas

Sy gugur Sept 2019, lepas 3kali suci, baru start cuba lagi.. Tak terus lekat.. Dlm 2 bulan jgk baru lekat.. Cuba kurang kan stress, jgn terlalu obses.. Insyaallah.. Skrg sy dah 29w, Edd Nov 2020 😊

Sy gugur April 2020...julai 2020 pregnen semula tp ade simptom keguguran lg... Bleeding... Tgu 14 sep unt konfemkn keadaan.... Doakan sy kuat ye... Hampir nk rasa down😔

4y ago

Sy baru balik scan... Alhamdulilah... Baby dah nampak.... Semoga baby kt kuat ye amin.... Sy happy sngt dlm masa yg sama takut...... Teruskan berdoa semoga Allah lindungi zuriat dlm rahim kt ni.. Amin...

sy plk.. gugur bulan 2/3 ggur.. baru 9 week.. xbuat d&c sbb totally dh kluar.. xsempat period dh hamil lg 18/4... skrg dh 25 week 5 day..

tgk rezeki jga tu sis..Ada org cpat mliat,Ada org ssh nk mlkat ambil msa nk pregnant blik..apa2pun b'usaha n amalkan folid acid..

Sy gugur dec18 masa kndungan 11 mggu..pregnant semula feb19..Alhamdulillah anak sulung sy skarang dah 10 bulan....

Dec 2012 keguguran 3bulan. April 2013 mengandung ank sulung. alhamdulillh skrg tgh mengandung 5 bulan ank no 4.

Sy failed pregnancy Mei 2020, masa scan dh nampak kantung pastu turun darah mcm period, Jun 2020 pregnant 😁

sep 2019 gugur. oktober 2019 lekat semula..alhamdulillah.. baby sulong dah 2 bulan lepas 4 thn penantian

bestnye dpt pregnant balik, saya lepas gugur 2019, masih lagi menanti zuriat, doakan sy yer