Saya pernah keguguran. Saya nak tanya pendapat Ibu-ibu hamil lagi setelah berapa bulan keguguran ?

Pengalaman ibu sekalian macam ?

36 Balas

Sy gugur April 2020...julai 2020 pregnen semula tp ade simptom keguguran lg... Bleeding... Tgu 14 sep unt konfemkn keadaan.... Doakan sy kuat ye... Hampir nk rasa down😔

4y ago

Sy baru balik scan... Alhamdulilah... Baby dah nampak.... Semoga baby kt kuat ye amin.... Sy happy sngt dlm masa yg sama takut...... Teruskan berdoa semoga Allah lindungi zuriat dlm rahim kt ni.. Amin...