8weeks

Pendarahan.. spe ade pengalaman mcm sy ? Perut rasa cramp sikit, tp x kuat pown.. kejap hilg kejap muncul lg.. risau pula.. nk pg hspital tp mak kata tggu dlu..

13 Balas

Kwn sy bru misscarriage lst week. Pls berehat je..cuti jgn kerja sementara stop spotting. Spotting bukan darah merah yg hidup yg ketul2 ye. Sis klau merah ketul2 pls jmp doctor cpt.

bru jd kt sy td. cramping n keluar drh. terus pergi hospital. alhamdulillah check babies sihat. tp doctor minta bedrest. hopefully baby sis sihat jgk. aminnn

Gi hospital sis nanti jdi cam Saya.turun terus sebab fikir nanti balik kerja baru gi. Better gi sis

Saya bleeding , cramp macam sengugut dkt 2jam lbh .. 3 jam kemudian, keluar sendiri

Xde harapan dh.. tggu masa jew baby keluar.. masa scan td xde jantung.. x membesar..

4y ago

Takziah

Pergi hospital jgn nk g klinik plak.. Kalau syg kandungan tu g jelaa..

Ssgera la ke hospital sis. Bleeding and cramp dah bahaya tu.

Pg je hspital. Spotting or bleeding xleh tgu2

Kalo ada bleeding, pegi je trus emergency hospital

Pergi je hospital terus jangan tunggu2