sakit perut mencucuk

period dh habis seminggu...Kerap rsa mencucuk pd perut..kejap kiri,kejap kanan..kejap tgh2.tp sekejap sgt .Keputihan sikit je..xbyk.tulang punggung sakit bila nk dduk.cek upt guna strip.msh negatif. Dulu saya la plg xnak makan kerang..skrg ni..kuat sgt makan kerang fresh..siap nk suruh suami cr lg..tp keinginan xkuat sgt..kalau xda pun xpa..Tp kalau ada tu,blh habis semangkuk kerang. Dgn harapan,upt akan positif tp bila msh negatif..jadi mls nk cek lg ...tipulah kalau x sedih..tapi xpa..esok usaha lg🙂😊 baru lepas 2 minggu amal folic asid

1 Balas

Hai sis kdg rasa mencucuk² tu sbb nk suburr pn bole jadi jg.. sbb sis ckp bru habis period kn.. klu nk ckp prgnt mgkn tk.. sbb sis suka mkn kerang bgi sy itu perkara biasa.. pandai tukar² slera.. klu opk ada bole start test tuk tahu masa subur sis.. sy doakn moga ada rezeki sis dn suami secepat mungkin , Amin 😊

3y ago

😇Terima kasih sbb sudi bls sis...Syukur sgt2..😇 Amin.Semoga dprmudahkan kedepannya😊