perut sakit

Salam.. Sy nak tanya, kalau kejap² perut sakit mcm rsa nak berak tp x dah ade tanda baby nak kluar ke? Tp xde kluar darah ke apa cuma kejap² sakit perut je.. maaf tanya baby first xde pengalaman, sy dah 38w4d

5 Balas

Saya pon sama.. Tapi baru 36 wks. Nk jln pon dah tak larat dah... Pinggang sakit2. Mnyucuk2 je rasa pinggang. Sakit perut nk buang air bsr je.. Sakit melampau.. Buangnya sikit je.

betul2..tu salah satu tanda nk bersalin..boleh kira dah berapa kerap sakit tu..mcm saya dlu kejap2 sakit tp sekali ada keluar lendir darah..beli g hospital dah 2 cm..

itu pun kira tanda2 nk bersalin sis..mcm saya dulu sis..bila pergi hospital check jalan baru 1cm

sya penah jdi mcm tu..dtgnya kerap tpi X da pa yg kua..koi 3 pgi brsalin🤭🤭

eh sama la kita 38w4d