1st trimester

Mommies share pengalaman normal ke 6minggu sakit perut rasa mcm nak senggugut.. and sakit pinggang sikit.. tp kejap kejap je dtg. Perut pulak selalu rasa kembung #ingintahu #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Yes normal, sekejap je rasa senggugut tu nanti ia akan hilang ya sebab rahim sedang membesar and memproses zygote ❤️ Perut kembung / bloating masuk angin semua ni sebab alahan most probably nak start but still ibu kena makan sikit-sikit setiap 3 jam untuk mengelakkan sakit gastric, pedih ulu hati and bloating issue.

2y ago

Thankyouu ❤️