Alhamdulillah sy telah selamat melahirkan baby boy pd 7/6/2020 di usia kandungan 38minggu 6 hari , due date sepatutnya 15/6/2020 , lega baby da kua?

10 Balas

Alhamdulillah.. Tahniah puan. Selamat berpantang. Doakan saya plak menyusul bersalin. Skrang 38minggu 5hari. Due 17/6

4y ago

jgn neves2 , mula2 tx tau txde pengalaman mmg neves kan , sy pon mula2 mcm tu jgk tp pk setiap org pengalaman lain2 , In Shaa Allah semoga dipermudahkan segalanya utk sis , Amin

Sis bersalin kat htar ke?

4y ago

terima kasih sis , semoga dipermudahkan segala urusan , sihat kedua ibu dan anak😊

Alhamdulillah..tahniah sis

4y ago

alhamdulillah , terima kasih sis😊

Tahniah.hospital mana sis?

Alhamdulillah....tahniah

4y ago

Alhamdulillah , terima kasih

Alhumdulillah tahniah .

4y ago

Alhamdulillah , terima kasih😊

Alhamdulillah syukur

4y ago

Alhamdulillah

Tahniah sis.

4y ago

Terima kasih sis

Tahniah

taniah

4y ago

terima kasih😊