baby prem

Sy selamat melahirkan bby girl pd usia kndungan 36w3d pd 23/2/2020.

baby prem
107 Balas

Tahniah. Comelnya. Semoga kehadiran cahayamata anda menambah lagi keceriaan dan kebahagian rumahtangga kalian berdua. This may help you: https://learning.covoji.com/english/how-to-teach-your-kids-the-alphabet/

Ya Allah comelnye bby sis..x sbr nk ade bby girl2 haa..sy anak sulong bru usia2 tahun lelaki..tp muke mcm org pmpuan hehhhe..hope nanti ade rezeki sy dpt bby girl mcm sis..tahniah sis, selamat berpantang

4y ago

Tetima kasih. InsyaAllah akn ada rezeki memiliki ank perempuan.

Doktor ckap bby prem x sis? Sya mlhirkn bby pada 37 weeks.. Berat 1.8kg.. Doktor ckap prem tp dia x msuk nicu.. Confuse pulak saya.. Ada yg ckap prem da yg ckap bukan..

4y ago

sbb ikot berat bby.. kalau lhir 34week pon tp bby dh 2.4kg ke x di kira premm..ank sy lahir 35 week berat 1.5kg d kira premn

Tahniah mama...saya pun lahirkan baby prem, 36minggu, 4 hari dgn berat 2.36 kg....dan skrng, membesar dgn jaya nya, dah 7 bulan 9 hari...Alhamdulillah

4y ago

Alhamdulillah.. Terima kasih

Alhamdulillah, moga mummy & baby sihat. Sy ni due 18/3 tp belum tanda2 lg. Doakan sy dipermudahkan urusan bersalin ye.

4y ago

Terima kasih. Semoga puan d permudahkan urusan bersalin nanti..

wahh tahniah sis tpi nk.tumpang tnya sis kiranya 36 week ke atas dah boleh dah lah ye kalau nk bersalin ?

4y ago

Xpe..😊

Alhamdulillah comelnyaa anak sis. Semoga diberikan kesihatan yg baik baby & momy. Aaamiinn. 🤗❣💕

4y ago

Terima kasih ye. Amin...

36 week bukn prem la sis, tu dh ckop matang dh tu...btw comel dy, smoga sihat slalu 💕💕

sama mcm sy bby sy 36w2d ..terpaksa emergency czer sbb pendarahan uri. bby 2.69kg

4y ago

tak sis. bby ok dan sihat. sy 2 malam je duduk wad. hari ke3 dah discharge balik rumah sekali dgn bby

Allah, comelnyaaa dia... Alhamdulillah Tahniah ya sis. Selamat berpantang 😉