Just be a mom?

Alhamdulillah selamat melahirkan bayi perempuan secara czer. #13/1/2020 #2.06kg #36weeks4days Kalau ikut due 6/2/2020 Baby xsabar nak keluar ?

45 Balas

Tahniah sis..Dup dap dup dap pulak saya dgr..Esk masuk 36 mggu...Klau ikutkan due saya 12/02...Tp baru2 ni scan due 04/02 pulak..Berdebar ni😥😥

Taniah sis . Sya pun due 6/2/20 . Tanda-ii tuh dah ade tapi blom masanya . Doakan sya selamat ye sis . Tak sabar Nak jumpa first baby 😂

same la .. 28/1 nie nak kene masok wad .. lpas tu tk tau bile date czer ..kalau ikot due 26/2 . yela sbb uri kita kat bawah tahap4 ..

4y ago

uish. jauh lagi klau ikutkan tarikh tu. semoga semuanya selamat. be strong 💪🏻

Sis bersalin awal sblm 38weeks , hspital ada bg inject ke matangkan paru2 bby . Sakit tk inject tu.

4y ago

nurse xde bagi injection masa tu, just monitor utk decide pembukaan , sbb kalau still jalan xbukak kena czer

Tahniah sis...xpe sis..jnji sis n bby selamat...selamat berpantang sis...

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Knpa czer? Sy pon bby kluar awl czer jgk

4y ago

sebab jalan xbukak dr 3cm dlm masa 7jam. lepas tu baby lemah sgt

Tahniah sis...saya 36week baru boleh taw czer Tak???sakit Tak sis...

4y ago

kes sy ni sebab lendir n darah dh keluar lepas tu pergerakan baby xcukup 10kali. so doctor terpaksa pecahkan air ketuban sbb risau baby termakan najis. tp air ketuban clear. tp sebabkan pembukaan hanya 3 cm masa tu dari pukul 9mlm hingga 4pagi still sama 3cm, doc terpksa buat emergency czer. masa operation xsakit sebab full bius. mmg pengsan terus tp lpas sedar, terasa sakit. skrng ni dh masuk hari kedua mmg terasa sakit tu😖

Wow, congrats, baby 13/1 bdfday sama mcm saya 💞

Wah.. Tahniah sis..☺☺ selamat berpantang ya.😉

Mcm mana boleh bersalin awal sis...ada tanda ke..

4y ago

Tq sis