14122020 Selamat semuanya🥰

Alhamdulillah sy selamat melahirkan baby boy 14/12/2020🥰ikut due 21/12/2020🥰syukur dipermudahkan segalanya🥰normal, 3.31kg (berat yg x jangka) & seronok xda luka langsung🙋🏻‍♀️

20 Balas

Alhamdullillah sis..tahniah dan selamat menjalani sesi pantang🤗🤗doakan untuk sy agar sy dan baby selamat selepaa bersalin ye sis..sy pnya EDD 18.12.2020 ni tp bg ni bgun cm nmpk ada lendir putih n ckeeet je darah..maybe lg sehari dua sy bersalin kot 🤭 excited plus takut gak ni hehe

3y ago

Hehe sis..arini sy pnya due date tp masih g blom ada pape..tp baby masih gerak normal dlm ni la..dlm pd nk ready2 bersalin, sibuk plak buat paperwork apa..tp kalau msh xde pape tnda arini, esok pg sy dh kna g spital sbb nurse dh buat appointment..silap2 kna tahan ke kan..getting ready je ni sis..InsyaAllah sy lebih berjaga2 pasni 🤭🤗

alhamdulillah.. tahniah sis.. due sy 25/12 ni.. tp sampai skunk xde tande² pn lg bby nk kua..makin berdebar plk.. bby mcm syok plk dok dlm pert lm²..😅

3y ago

Xpa sis tiba masanya pasti tu..tips sy time ni kena aktif bjalan trutama maok trn tangga TAPI xtra cful ya...sy berendam air suam2 kuku petang sebelum beranak tu🙋🏻‍♀️

hai sis.. thniah sis.. slmt brpantg ya.. takda luka langsung ke sis..? wahhh bestnyaaa.. apa tipsnya sis..hihi..ank ke brapa ya sis?

wah best nya..due sy 11/12 tp blom beranak lg..esok hantar diri pergi hospital..semoga d permudqhkqn..

3y ago

semoga urusan sis dipermudahkann. kuatkan semangat ye sis

Alhamdulillah selamat berpantang sis . Boleh share apa tips2 mudah bersalin normal dan tanpa jahitan ?

alhamdullilah.. taniah.. Allahhumma Faqqihhu Fiddin... selamat berpantang..boleh kongsi petua nape xde luka..😣

3y ago

Pernafasan time meneran rasanya sis..beranak kali ni sy x mengeran sgt tp main nafas🙋🏻‍♀️

alhamdulillah tahniah sis.. #22Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Alhamdulillah, tahniah dan selamat berpantang ye. #TAPsupermoms

alhamdulillah tahniah sis❤️❤️selamat berpantang yee

tahniah..sama la cam anak no2 dan no3 lansung takda jahit..