bersalin awal dari due

Alhamdulillah Hari ni Saya selamat melahirkan baby boy ..due sebenar 8/3/2020 ..siapa mcm Saya bersalin 25/2/2020?

37 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Saya due 6/3 tapi hari ni hari kedua warded. Bukaan semalam 2cm harini 3cm. Tapi saya takde contraction yg kuat lagi. Doakan saya semoga tak lama lagi bukaan 4cm supaya boleh masuk labour room. Amiin

Due sy 3/3 tadi tghari turun darah baru bukaan 1cm now tgh mild contraction je. So tgh releks releks dulu kat rumah. Dah kuat and makin kerap baru pegi hospital. Doakan sy jugak yer ๐Ÿฅณ

3y ago

Sama due date kita puan.... Saya belum ada tanda2 mau besalin lagi.... Semoga kita d permudahkan bersalin... Aamiin....

VIP Member

Alhamdulillah, tahniah ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป. Selamat berpantang ye. Saya pun bersalin awal daripada due. Due 15/10/2019, bersalin 30/9/2019 ๐Ÿค—

Alhamdulillah selamat berpantang.. Sama dgn sy anak pertama & kedua lahir 38w & 36w.. Masing2 xsabar nk tgu due date nak keluar

Tahniah.. Seronoknyaa.. Due date kita sama.. Tapi saya x nmpk pon tanda baby ni nk kluar lagi๐Ÿคญ๐Ÿคญ

VIP Member

Alhamdullillah tahniah ..seronoknya awk .. Saya pn berangan nk bsalin awal ..doakan Saya jg ya

congrats sis , saya pon tengah menunggu hari ni , harap baby keluar awl dri due date ๐Ÿฅฐ

Saya. Due : 11 mac 2020 Bsalin : 20.02.2020 (37 weeks) twins boy

Alhamdulillah bby xsabar nk jmpa papa mama nya.. Tahniah sis.. Selamat berpantang..

Alhamdulillah tahniah...sy due hujung bulan 3...tp sy dah bersalin 21/2/2020

3y ago

masa week berapa tu